Rüya Tabirleri Gerçek Değildir

KwonZe Çevrimdışı

KwonZe 

Exit Özel Üye
Exit Uzman Üye
6 Ağu 2023
37
15
8
İstanbul
Açıkçası rüyaların bilinçaltımızda gerçekleşen şeylerin beyindeki yanılsaması olduğunu ve gelecekle ilgili hiçbir bağının olmadığını düşünüyorum. Şu an gidip herhangi bir sözde "medyuma" rüya tabiri için para vermek saçmalık bence. Ya sizce?

Prenses Çevrimdışı

Prenses

Exit Üye
7 Ağu 2023
38
6
8
Ankara
Rüyaların bir anlamı var buna kesinlikle inanıyorum ama bazıları işi ticarete döküyor onlara inanmam

inanna Çevrimdışı

inanna 

Exit Şef Üye
8 Ağu 2023
37
8
8
İstanbul
Rüyaların bilinçaltıyla ilgili olması kesinlikle doğru. Bu rüyaları yorumlamak için para vermekte oldukça saçma. Fakat bazen rüyalarınızın çok ilerleyen zamanda gerçekleştiğini ya da bir mesajının olduğunu fark etmiyor musunuz? Bazen sadece bilinçaltıyla açıklanmıyor...

Dozer Çevrimdışı

Dozer

Exit Üye
6 Ağu 2023
51
6
9
Bir süredir çok hayırlı rüyalar görüyorum . Ne kadar ciddiye almalıyım bilemiyorum ...

KwonZe Çevrimdışı

KwonZe 

Exit Özel Üye
Exit Uzman Üye
6 Ağu 2023
37
15
8
İstanbul
Bir süredir çok hayırlı rüyalar görüyorum . Ne kadar ciddiye almalıyım bilemiyorum ...
Hocam olmasını istediğiniz şeyleri beyniniz gösteriyor diyebilirim. Rüyaların anlamı yok ve onları yorumlamak saçmalıktır bence. Rüyaların tek anlamı beyniniz size bilinçaltında neler olduğunu anlatmaya çalışıyor olarak açıklanabilir.

Dozer Çevrimdışı

Dozer

Exit Üye
6 Ağu 2023
51
6
9
Hocam olmasını istediğiniz şeyleri beyniniz gösteriyor diyebilirim. Rüyaların anlamı yok ve onları yorumlamak saçmalıktır bence. Rüyaların tek anlamı beyniniz size bilinçaltında neler olduğunu anlatmaya çalışıyor olarak açıklanabilir.
Bilemiyorum hayır olsun diyoruz

inanna Çevrimdışı

inanna 

Exit Şef Üye
8 Ağu 2023
37
8
8
İstanbul
Bazı şeyler açıklanmıyor size uzun uzun örnekler anlatırdım ama o da başka günün konusu

Konuyu görüntüleyenler

Üst Alt
google-site-verification:googleab9f0736c748007a.html