Açıkçası rüyaların bilinçaltımızda gerçekleşen şeylerin beyindeki yanılsaması olduğunu ve gelecekle ilgili hiçbir bağının olmadığını düşünüyorum. Şu an gidip herhangi bir sözde "medyuma" rüya tabiri için para vermek saçmalık bence. Ya sizce?
Son Konular
Hocam olmasını istediğiniz şeyleri beyniniz gösteriyor diyebilirim. Rüyaların anlamı yok ve onları yorumlamak saçmalıktır bence. Rüyaların tek anlamı beyniniz size bilinçaltında neler olduğunu anlatmaya çalışıyor olarak açıklanabilir.Bir süredir çok hayırlı rüyalar görüyorum . Ne kadar ciddiye almalıyım bilemiyorum ...
Bilemiyorum hayır olsun diyoruzHocam olmasını istediğiniz şeyleri beyniniz gösteriyor diyebilirim. Rüyaların anlamı yok ve onları yorumlamak saçmalıktır bence. Rüyaların tek anlamı beyniniz size bilinçaltında neler olduğunu anlatmaya çalışıyor olarak açıklanabilir.
Bazı şeyler açıklanmıyor size uzun uzun örnekler anlatırdım ama o da başka günün konusuHocam olmasını istediğiniz şeyleri beyniniz gösteriyor diyebilirim. Rüyaların anlamı yok ve onları yorumlamak saçmalıktır bence. Rüyaların tek anlamı beyniniz size bilinçaltında neler olduğunu anlatmaya çalışıyor olarak açıklanabilir.
Evrim Ağacı mısın sen asfdşksajfşsaBazı şeyler açıklanmıyor size uzun uzun örnekler anlatırdım ama o da başka günün konusu
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.