Deniz tatilleri overrated mıdır?

Atacankck12 Çevrimdışı

Atacankck12 

Exit Uzman Üye
7 Ağu 2023
78
1
8
Erzurum
Ben yıllardır deniz tatillerinin overrated olduğunu düşünüyorum ama forumun fikrini de merak ettim. Eğer deniz için ölüp bitmiyorsanız, güneşin altında beklemek ve dinlenmeye çalışmak bir zulüm. Denize girdiğiniz yerde duş yoksa tuzlu beklemek farklı bir zulüm, her dakika çok yorucu. Ve son yıllarda ekonominin aldığı şekli de görünce her geçen gün kendimi daha haklı görüyorum. Forum ne der buna?

Prenses Çevrimdışı

Prenses

Exit Üye
7 Ağu 2023
38
6
8
Ankara
Denizin 9 önemli faydası
  • 1-Bağışıklığı güçlendirir.
  • 2-Doğal antidepresandır.
  • 3-Oksijenlenmeyi artırır.
  • 4-İyi bir uyku sağlar.
  • 5-Yağ yakar.
  • 6-Cildi canlandırır.
  • 7-Düşük tansiyona iyi gelir.
  • 8-Sinirleri yatıştırır.

Ama bende çok sevmem bir noktada sana katılıyorum, direk suya girip çıkıp gideceksin.

Liech Çevrimdışı

Liech

Exit Şef Üye
7 Ağu 2023
136
34
28
Niğde
Deniz tatilini kaliteli ve mülteci sorunu olmadan yaşamak istiyorsanız otellere para dökmek zorundasınız bir tık. Ülkenin geldiği durum bu işte.

inanna Çevrimdışı

inanna 

Exit Şef Üye
8 Ağu 2023
37
8
8
İstanbul
Bu biraz yetiştirilmeyle alakalı. Bana saçma ve boş geliyor özellikle güneşlenmek. Özellikle aileme güneşlenelim adi altında o sıcakta bekletsek bunun dünya lafını yaparlar. Ama eğer her yıl tatile çıkan bir ailede büyümüş olsaydım muhtemelen bu bana ruhu dinlendirmek gibi bir şeyi hissettirirdi

Liech Çevrimdışı

Liech

Exit Şef Üye
7 Ağu 2023
136
34
28
Niğde
Bu biraz yetiştirilmeyle alakalı. Bana saçma ve boş geliyor özellikle güneşlenmek. Özellikle aileme güneşlenelim adi altında o sıcakta bekletsek bunun dünya lafını yaparlar. Ama eğer her yıl tatile çıkan bir ailede büyümüş olsaydım muhtemelen bu bana ruhu dinlendirmek gibi bir şeyi hissettirirdi
Bronzlaşmak estetik görünmek için çok önemli. Özellikle vücut geliştiren insanlar bronzlaştığında başka bir seviyede çekici hâle geliyorlar. Konu biraz da bununla alakalı olabilir.

inanna Çevrimdışı

inanna 

Exit Şef Üye
8 Ağu 2023
37
8
8
İstanbul
Bronzlaşmak estetik görünmek için çok önemli. Özellikle vücut geliştiren insanlar bronzlaştığında başka bir seviyede çekici hâle geliyorlar. Konu biraz da bununla alakalı olabilir.
Katılıyorum bu arada bronz cilt çok estetik duruyor ama yetiştirilme tarzımın bizim fikirlerimizi çok etkiliyor ortalama bir Türk ailesinde beyaz kalmak daha güzelmiş gibi düşünülüyor ve pek çok insan beyaz kalmak için güneş kremlerine maaş bırakıyor

Liech Çevrimdışı

Liech

Exit Şef Üye
7 Ağu 2023
136
34
28
Niğde
Katılıyorum bu arada bronz cilt çok estetik duruyor ama yetiştirilme tarzımın bizim fikirlerimizi çok etkiliyor ortalama bir Türk ailesinde beyaz kalmak daha güzelmiş gibi düşünülüyor ve pek çok insan beyaz kalmak için güneş kremlerine maaş bırakıyor
Bu fikre kesinlikle katılıyorum. Bronz bir teni kendime kesinlikle yakıştırmıyorum.

Konuyu görüntüleyenler

Üst Alt
google-site-verification:googleab9f0736c748007a.html